AUTODOC FORUM / Diskusjoner om biler etter merke / BMW / BMW 2,0 D 163hk – stay away!

Tilbake til temaer

BMW 2,0 D 163hk – stay away!
BMW X3 (E83)

  • BMW X3 (E83) xDrive 20 d
    @user_191629 Dec 18, 2020
    Medlem
    Kjøpte en BMW X 3 2009 modell av en skikkelig kreativ bilselger hos Bilhuset Øst As i Drammen i våres. 
    Etter reparasjoner for titusenvis av kroner for å reparere feil og mangler som skulle vært utført av bilselger, var vi endelig i mål med reparasjonene- trodde vi. Og tok oss en langtur med Steinkjer som mål.
    52 km før vi kom frem stanset motoren og det var ikke mulig å få den igang igjen, og den måtte taues til BMW verksted i Steinkjer.
    Det viste seg at høytrykkdieselpumpa i motoren hadde gått i oppløsning og spredt metallspon i alt som var av filtre, slanger, dyser etc ifm drivstoffsystemet. En liten kostnad på ca 50.000kr.
    BMW i Steinkjer gjorde en kjempejobb og til langt lavere pris enn det det normalt ville kostet. 
    Imidlertid er dette en produksjonsfeil BMW har vært klar over i mange år. Jeg henvendte meg til BMW Norge om dette tilfelle. Svaret derfra var i hovedsak at de synes det var dumt at dette hadde skjedd, og så fraskrev de seg ethvert ansvar eller villighet til å bidra økonomisk for hendelsen. De mente at bilen hadde gått så langt( 203000km) og var så gammel – en 2009 modell – at de følte ikke noe for å gi noen som helst kompensasjon for dette. Bilen har fulgt alle servicer, og har aldri hatt feilfylling, altså bensin i stedet for diesel på,tanken.
    Så da vet du som leser dette det. Hold deg LANGT UNNA BMW 2,0 liter diesel fra mellom 2009 og 2011. 
    Svar

    Startet

    18.12.20

    Siste svar

    18.12.20

    Svar

    0

    Visninger

    718

Bare registrerte brukere kan svare på temaer og innlegg

Installer AUTODOC CLUB-appen!

Hold orden på bilutgifter, få vedlikeholdstips, påminnelser om kommende avtaler og serviceintervaller, veiledninger for å reparere selv – alt sammen på telefonen din.

Autodoc CLUB app qr-code
Skann

Last ned appen:

Autodoc CLUB App icon