10 uunnværlige verktøy ved bilreparasjoner

10 uunnværlige verktøy ved bilreparasjoner

 Har du dette i garasjen din? 

  1. Momentnøkkel. Med dette verktøyet kan du stramme gjengede deler til et bestemt dreiemoment. Det reduseres risikoen for skader på gjengene på grunn av for mye kraft.

  2. Fastnøkkel med skralle. Dette verktøyet er utformet slik at det ikke må fjernes når du skrur ut og inn fester. Dermed kan du arbeide med skrueforbindelser på trange steder.

  3. Kombinasjonsnøkkel. De har en åpen u-form på den ene siden og en ring på den andre. De gir et sikkert grep rundt festene. De har en enkel utforming og koster ikke mye.

  4. Svingjern. Dette enkle verktøyet kan hjelpe deg når du skal løsne på kraftig strammede skrueforbindelser.

  5. Pipenøkler. Dette er bits som festes på svingjern, fastnøkler med skralle, skrumaskiner og andre verktøy. Du kan bruke dem til å raskt skru på og av forskjellige typer gjengede fester.

  6. Skrutrekker med flatt hode. Dette verktøyet er uunnværlig når du skal skru inn eller ut gjengede fester. Spesielt hvis du ikke har elektriske eller hydrauliske verktøy for hånden. De er billige og tar opp minimalt med lagringsplass.

  7. Stjerneskrutrekker. Dette verktøyet har de samme fordelene som det over.

  8. Gummihammer. Dette håndverktøyet brukes til å rette ut, montere og demontere ømfintlige deler. Det brukes også ved arbeid med en vanlig meisel eller en av tre eller andre verktøy for å hindre at skaftet blir skadet.

  9. Dekkspak. Du kan fjerne metalldeler og strukturer med skader med dette verktøyet. Det finne i forskjellige størrelser.

  10. Stålbørste. Stålbørster brukes til å rengjøre metalloverflater. Du kan raskt fjerne gamle lakkrester, rust og smuss med en slik børste.
[Total: 0   Average: 0/5]